Torsdag!

jag vill bara be om ursäkt för att det jag skrev här innan. jag har inte mått så himla bra den senaste tiden, vilket jag tror många förstår som vet vad som hände mellan mig och jonas. jag låtsas att allt är bra och att jag inte bryr mig så mycket, att jag visste att det skulle komma och allt, men det gjorde jag inte. jag visste ingenting och sen bara kom det som en blixt från klar himmel. jag älskade verkligen jonas (jag vet inte alls vad jag känner för honom längre eftersom han inte ens pratar med mig) och jag mår inte alls bra. jag försöker att göra bra ifrån mig, jag försöker klara skolan, jag försöker vara glad och jag försöker logga in så ofta jag kan, men ibland så orkar jag bara inte. jag har huvudvärk hela tiden, och min psykolog säger att alla dom där spänningarna som jag hade hela tiden innan men som hon fått bort det mesta av är tillbaka. det är som om vi måste börja om på ruta ett igen, och det gör mig så himla frustrerad och arg och ledsen på samma gång. jag vill inte vara såhär, men det finns inte så mycket jag kan göra just nu. att göra slut med någon är verkligen det mest jobbiga i hela världen, speciellt om den andra gick direkt över till någon annan. :/

förhoppningsvis blir det bättre när jag slipper vara själv hela tiden. eftersom grus och slyna är med jonas och ezra nu så har jag inte ens dom att vara med. jag går till skolan på morgonen, är nästan alltid ensam där, kommer hem och är ensam tills jag går och lägger mig. jag känner mig som en eremit. :/ helt ensam i min egna lilla värld. mina papper är slut, så jag försöker ta lite från skolan när jag får chansen. jag tror aldrig jag har ritat så mycket som jag har gjort den senaste tiden, och det är saker som jag inte ens är stolt över för det mesta. jag vet inte om ni läste vad jonas skrev om mig i sin blogg? att han var hård mot mig och så... jag fattar det nu. jag fattade det inte förut för han har alltid varit så. men jag märker nu att han inte alls är så mot ezra (av det lilla jag läst och hört). fast jag skyller inte på någon. inte jonas och inte mig själv heller. jag tror det bara böev så och sen gjorde varken han eller jag något för att försöka fixa det. 

jag saknar grus och milo. jag saknar min mamma och jag saknar till och med pappa. men mest av allt saknar jag jonas. jag saknar att vänta på honom på kvällen, att få en puss när han kom hem, jag saknar våra masschattar och jag saknar att krypa ner med honom i sängen på kvällen även fast han oftast redan sov. jag saknar hur det var för inte alls så länge sedan. varför har ingen hittat på någon tidsmaskin än? jag vill inte vara här. 

varför känns allt så fel?

Tisdag!

jag funderar på om jag ska ta bort min blogg, min kamrat och min msn...
det känns inte som detär värt något längre. men jag vet inte. jag mår bara jättekonstigt känns det som.



Söndag!

tänkte bara snabbt säga att mitt internet hemma har lagt av. :/ jonas hade tydligen sagt upp det. så jag vet inte när jag kan vara inne eller inte. förlåt alla.

två gamla bilder! :)



Lördag!

så då är jag här igen och skriver! :D hihi. jag håller på med läxor och rester som jag ligger efter i nästan hela tiden. förut, när jag skolkade nästan hela tiden och bara var hemma och väntade på jonas och så, så tyckte jag det var jättebra och bekvämt att inte gå till skolan. men nu kommer det verkligen tillbaka, eftersom jag måste få klart en massa saker om jag vill få godkänt i dom ämenera. och jag har jättesvårt för engelskan ju, det är en massa grammatik och det är jag jättedålig på. det är svårt att be någon om hjälp över msn med eftersom man helst ska se pappret för att fatta vad man ska göra. usch det är så jobbigt. :/ jag önskar jonas eller någon var här så han kunde hjälpa mig.

om det är någon som undrar så pratar inte jag och jonas mer. eller, han skriver aldrig till mig på msn om vi är inne samtidigt så ni behöver inte fråga om det tack. och då är det ju självklart inte han och jag som ska gifta oss, utan det är han och ezra, så behöver ni inte fråga om det heller, för jag tycker det bara är jobbigt. :/ och du linnea trokkel, vem du nu är, kan ju bara sluta ljuga om mig! jag har inte alls frågat chans på dig. :/ om det är någon som missat det så är jag homosexuell, inte bisexuell eller straight eller nått sånt, så då skulle jag ju inte fråga chans på en tjej! sluta ljug om mig! det är inte roligt. :/ om du ska hålla på så vill jag inte prata med dig!

så då var det utrett :) nu ska jag fortsätta prata med folk på msn. :)
lollo! om du ser det här så försökte jag skriva till dig runt halv två men du svarade inte :/


Tisdag!

usch, ser ni att det nästan var en vecka sedan jag skrev här? :/ jag känner mig jättedålig, från att ha skrivit här nästan flera gånger om dagen så skriver jag nästan inte alls. jag hinner knappt med mig själv känns det som. jag sitter i skolan nu iallafall och försöker få undan mer engelska. hihi, ja jag håller fortfarande på med engelska, visst är jag lite dålig? men jag hoppas att det blir bättre snart. i helgen hoppas jag att jag har tid att vara online lite mer. för jag orkar inte hålla på med fler läxor nu. :/ det är tråkigt och jobbigt, verkligen trist som sjutton.

jag saknar grus med. :/ jag vill åka ner till stockholm och hämta honom men jag vet att han har det bättre med slyna och jonas och ezra tills jag flyttar hem igen. jag kanske inte får ha honom hos mamma och pappa heller, eftersom milo är känslig för pälsdur. jag måste fråga. :/ jag vet inte vart jag ska göra av honom annars... jag vill inte ge bort honom eller avliva honom eller nått! :/ usch vad jobbigt.

nu måste jag fortsätta. vi hörs väll sen.
jag blir glad för att det är så många som kommenterar med! :D det är jätteroligt att läsa så fortsätt med det :)



Onsdag!

jag vill be om ursäkt igen för att jag är jättedålig på att hålla min blogg uppdatera. men skolan har börjat ringa och vill att jag ska komma dit så jag kan komplitera i alla ämnen, så det är det jag sitter och håller på med om dagarna numera. eftersom grus och slyna är med jonas och ezra i stockholm nu så är jag ensam nästan jämt, och det börjar bli lite jobbigt. :/ jag har sagt (iallafall till lollo) att jag ska sluta röka men jag har börjat göra det igen nu eftersom jag blir så stressad av allt som jag måste göra klart till skolan innan den slutar. det är verkligen jättemycket att göra. jag trodde verkligen inte att jag låg så mycket efter alla andra. så det är därför jag inte är inne på msn så ofta eller skriver här så ofta. ville bara att ni skulle veta det :)

i vilket fall! jag var ju som sagt hos mina föräldrar i helgen och pratade om när jag ska flytta hem. det gick ganska bra faktiskt fast vi bestämde iget direkt datum när jag skulle flytta ner igen, men jag gissar på att det blir efter att det har varit skolavslutning och allt sånt. pappa var ganska snäll mot mig. på sitt eget lilla vis :) han är ju ganska speciell av sig, så att han inte pratade med mig så mycket annat när vi satt ner och åt och gav mig datorförbud var ganska milt för att vara honom :) i vilket fall, milo blev jätteglad när jag kom hem och kramade om mig massor när mamma hade hämtat upp mig på stationen. han blev så glad så jag nästan började gråta! :) det var så mysigt att träffa honom igen. och sen gick vi in på hans rum och satt där och pratade lite medan han berättade vad han hade gjort medan jag hade varit borta och jag berättade lite om jonas och så. han frågade hur man visste att man var homosexuell och så, så jag svarade så gott jag kunde. han sa att han nog inte var det. hihi :) han är så söt. och mamma blev också jätteglad och pussade mig i hela ansiktet på stationen, det var lite pinsamt men ganska mysigt ändå :) 

ja det är väll det som hänt egentligen :) jag försöker plugga upp min engelska så jag kan få ett godkänt i det, men jag är inte så bra på det :/ om det är någon som kanske vill hjälpa mig sen så får ni gärna det! så ja :)

lägger ut en bild på mig från 2007. det var den första bilden som jonas fick se på mig. :) 
lovar att försöka skriva oftare! nu ska jag återgå till min matte. jag är inte så bra på det heller :/ ska försöka komma in ikväll lollo!



Natten mellan fredag och lördag!

imorgon åker jag till mamma och pappa i stockholm. jag är ganska nervös för att träffa pappa igen, eftersom jag inte har pratat med honom sedan han ringde mig förut för några dagar sen och grät i telefon. men jag ska få träffa milo igen! det ska bli så kul :D jag har saknat honom så mycket! och mamma såklart, det ska också bli kul. och pappa med faktiskt, fast han är rätt elak ibland. :/ men jag längtar faktiskt efter min familj. det har varit rätt jobbigt att vara här själv sedan jonas åkte ner till ezra och så... ganska jätte jobbigt faktikst. jag har mest fotat och sovit, så har jag inte ens varit till skolan. jag vill säga förlåt till alla som försökt prata med mig på msn och kamrat och här, för att jag aldrig är inne och svarar och så. jag lovar att jag ska försöka bli bättre på det igen! och börja uppdaptera min blogg lite mer :) det går så många dagar mellan mina uppdateringar nu.

jag har städat lägenheten idag iallafall. iallafall det värsta. :) grus och slyna har sprungit runt och kollat på mig som om jag var knasig, hihi. men jag ska ju flytta. jonas och ezra är tydligen häruppe i värmland nu, så imorgon får dom komma hit och ta hand om slyna och grus medan är hos mina föräldrar. :) jag kommer sakna grus :/ han har sovit med mig i sängen varje kväll sedan jonas åkte :) hihi, han är så söt!
jag ska nog gå och lägga mig nu iallafall. klockan är ju halv fyra! o: så vi kanske inte hörs så mycket mer den här helgen, beror på om jag får låna en dator hemma hos mamma och pappa. och pappa kanske sätter dataförbud på mig på en gång fast jag inte flyttat tillbaka, han är lite konstig på det viset :/

godnatt på er! :)

Onsdag kväll!

jag känner att jag håller på att halka efter med allt just nu. det är väll inte så mycket med det som hänt med jonas att göra... fast det bidrar ju såklart. liksom... hade det inte hänt hade jag nog gått till skolan, jag hade nog fortfarande setat här om kvällarna och masschattat med honom med klara och lollo. fast nu pratar inte klara med mig längre. jag fick ett meddelande på kamrat där hon skrev att hon var ledsen för det som hänt med jonas och så, men inget mer.. :/ jonas har väll skrämt bort henne. lollo är mycket tuffare och står på sig när jonas går fram. det är bra :) jag vill inte förlora några fler av mina vänner nu på grund av att jonas är som han är... fast han har blivit mycket mindre elak ser det ut som, nu än när han var med mig. jag vet inte om det var jag som gjorde honom elak? jag vet inte... allt jag vet är att jag saknar honom hela tiden. det är så ensamt att ligga och sova helt själv varje kväll, vi hade för stor säng för att den ska vara mysig när man är själv. jag som alltid tyckt att det har varit så mysig att sova i :/

jag ska iallafall flytta hem till mina föräldrar igen. vet inte riktigt vad jag tycker om det... men det är bättre än att vara här helt själv hela dagarna. jag blev inbjuden i en masschatt med jonas, ezra, lollo och någon marina och så frågade jag om jonas kunde komma och hjälpa till och städa ut lägenheten. och ezra blev jättesur eller något, och började kalla mig för en massa elaka saker och allt... jag blev så himla ledsen så jag bara gick ifrån datorn... det var därför jag inte svarade om någon skrev då. det är klart jag måste få prata med jonas fast han är med ezra. jag lät ju jonas prata med ezra fast han var med mig! och jag frågade om jonas ville ha slyna också eftersom hon är kvar här och så... det är klart han måste ha sin katt! hon är ju liksom för gammal för att ge bort eller så. :/ jag blit så himla trött bara. jag sover och fotar mest hela dagarna, jag får ladda batteriet hela tiden :) så jag är inte inne på msn så mycket heller nej, fast det har nog dom flesta redan märkt. jag tycker inte det är lika roligt som innan. :/

men iallafall... så ja, jag ska städa ur lägenheten och så till helgen tänkte jag. och så vet jag inte. någon måste ju komma och hämta mig eller så så jag kan åka till mamma och pappa. och milo! jag längtar så efter att få träffa honom! :D han kanske har föändrats massor, jag vet inte, men sist jag såg honom var han så himla söt fast han är ganska gammal :) hihi. hoppas han inte hatar mig för att jag flyttade till jonas och nästan aldrig hörde av mig :/

förlåt lollo för att jag är jättedålig på att hålla tiderna som vi säger :/ jag ska bättra mig, jag lovar!

Måndag kväll!




grus och slyna :)
förlåt louise att jag inte kom in ikväll vid sex som vi sa :/ pappa ringde...


Lördag natt!

förlåt för att jag inte är inne så mycket längre :( jag är verkligen jätteledsen för det. verkligen. men jag är bara inte på humör för att sitta här så mycket... ibland blir det så. fast imorgon lovar jag att jag ska vara inne hela dagen! :) så ska jag försöka vara här för er att prata med och så, för ni behöver ju det med.

det var så himla fint väder idag! det är så synd att jag aldrig blir brun hur mycket jag än solar mig och håller på, jag blir bara röd och sen är jag lika vit ändå :( men jag fotade hela dagen idag med, så jag måste komma ihåg att ladda batterierna igen innan jag lägger mig. kanske lägger jag ut någon mer bild som tagit de senaste dagarna, kanske inte :) jag försöker bara lista ut vad jag ska göra nu... om jag ska ringa till mamma och fråga om jag får flytta hem igen eller vad jag ska göra. jag är inte säker på vad jag vill heller, så jag måste fundera på det.
men jag ska sova nu iallafall. :) vi hörs imorgon! så ska jag nog göra om min blogg då med :)

Torsdag kväll!

jag missade att skriva här igår, men jag hade verkligen ingen lust med någonting igår. :/ jonas kom hem från ezra upp hit och så hämtade jag honom vid tåget. sen gick vi hem hit och åt och så pratade vi... jag åt inte så mycket sen. för han sa att han ville vara med ezra och inte med mig. och att han och ezra passade bättre än vad jag och han gjorde... jag vet inte om jag tycker det, men det gör tydligen han... så ja.. nu är jag själv här då. han sa att jag fick bo kvar här i lägenheten om jag ville och att han skulle betala för allt åt mig men jag vet inte... han ska flytta ner till ezra och bo där sa han. jag kanske flyttar hem till mina föräldrar igen. för, jag har inte så mycket kvar här att göra eftersom charlie tydligen är tillsammans med ezras lillasyster luiza. och jonas flyttar dit nu. jag har ju närmare till dom om jag bor i stockholm också. för jag är fortfarande vän med jonas, även fast allt som hände. :) det tycker jag är bra iallafall!

igår tog jag det mest lugnt. först gick jag till en brasa på kvällen och tittade och sen kollade jag, grus och slyna på film. :) så gick jag och la mig ganska tidigt med grus för slyna är inte någon sån där katt som vill mysa och så. men det är ungefär det som hänt. jag skriver mer sen...


RSS 2.0