Fredag!


jag älskar dig max. <3 du är finast i världen.

Tisdag!

haha nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen. :/ det går inget bra för mig att hålla den här bloggen uppdaterad känner jag. kanske är det dags att ta bort den och skaffa något annat som är enklare att använda? jag har kollat lite på twitter. fast det verkar lättare att använda om man har en blackberry som är uppkopplad till den, så man liksom slipper starta upp datorn varje gång man ska skriva. haha. :) men ja, vi får se hur det går med det. jag kanske behåller min blogg iallafall. jag har inte bestämt mig än.

jag vill bara meddela att jag är så himla kär! max är så underbar! här om dagen kom han hem till mig på kvällen, även fast vi inte sagt nått om att vi skulle träffa eller så, och så hade han köpt en ros som han gav till mig. hur sött är inte det? :D självklart blev jag jätteglad! han är så himla romantisk och underbar så det är inte klokt! varje gång jag ser honom bara fladdrar det till i magen på mig och jag vill bara krama på honom och aldrig, aldrig släppa honom :D det är så annorlunda mot förhållandet med jonas. det känns mer som om vi ligger på samma nivå än vad jag och jonas gjorde. inget ont om jonas nu, för jag var faktiskt kär i honom och innan allt började bli så konstigt så var det ett fint förhållande. :) grattis till jonas och ezra som gift sig nu iallafall. hoppas ni lever länge och är lyckliga tillsammans!

jag har flyttat ifrån värmland nu iallafall. :) så nu är jag tillbaka i stockholm. det är ganska skänt måste jag säga. jag har saknat det lite. visst trivdes jag ganska bra i forhaga och så, men jag är ändå född och uppvuxen här i stockholm. det känns skönt att göra en massa bilar och sånt när man vaknar upp på morgonen och att det inte är så himla långt till alla affärer som jag gillar. det är nog skönast ändå att slippa beställa en massa saker över internet som man aldrig riktigt vet om de passar eller inte. :) nu kan jag gå och prova det i affären och fundera någon dag innan jag köper det, och det är så skönt!

mamma och pappa tycker det är skönt att jag kommit hem också. pappa tog mig till och med åt sidan och bad om förlåtelse för hur han uppfört sig och allt sånt, fast han sa att han fortfarande inte gillade att jag är homosexuell, men att han accepterar det så länge jag respekterar honom när han är i samma rum som mig och max. alltså får vi typ bara sitta och hålla handen och så inte inte gulla så mycket, för då blir han arg. men det kan jag nog överleva med :) det kanske tar lite tid för honom att vänja sig också, och när jag berättade förra gången för honom så var det ju liksom mer eller mindre en bomb som jag släppte, och det kanske inte var så himla bra sätt att säga det på. jag är glad att han sa förlåt iallafall. mamma är också glad för att jag är hemma :D varje morgon när jag kommer ner från mitt rum så kramar hon på mig och säger godmorgon och frågar hur jag mår och så :D det var så länge sedan någon faktiskt gjorde det.

milo är så himla söt! första dygnet jag var hemma var han jätteblyg och betedde sig som om han inte kände mig, vilket var lite jobbigt för jag har faktiskt saknat honom jättemycket och jag hade sett fram emot att faktsikt få träffa honom och umgås med honom. men sen! så fick jag en teckning av honom och sen andra dagen jag var hemma så hängde han efter mig hela tiden och ville hjälpa mig att packa upp och allting! han är så himla söt, min lillebror! :D gud vad lycklig jag känner mig som fick honom som lillebror och ingen annan!

jag har fått tillbaka grus med! :D jag var och hämtade honom hemma och jonas och ezra tillsammans med max innan dom gifte sig och så. dom var ganska elaka... jonas skrattade och ezra var liksom ezra bara... och var elak och så. dom mobbade max jättemycket och jag vågade inte säga nått ifall någon av dom skulle bli arg. :/ max vart jättledsen på hemvägen sen så vi fick lov att stanna och jag tröstade honom ganska länge innan han slutade gråta. det är så himla jobbigt att jonas och ezra måste vara så himla elaka jämt! varför kan som inte bara bete sig som vanliga människor och sluta hålla på så mycket? :/ ibland fattar jag inte hur jag orkade bo med jonas så pass länge som jag gjorde.

men överlag är jag så himlaglad och lycklig just ju! det är nästan sjukt. :) och det är varmt om dagarna nu så jag ligger ute med milo och max på gräsmattan och solar och pratar och har det allmänt bra. att flytta tillbaka till stockholm var nog det jag behövde känns det som. jag vill bara säga tack till alla som hjälpte mig och ställde upp för mig när jonas dumpade mig och när allt såg så himla mörkt och svårt ut! jag uppskattar det så himla mycket ska ni veta! och tack för alla fina kommentarer på det förra inlägget! ni är så himla gulliga :D

gud det här blev ett långt inlägg känner jag. :) undra om det får plats en bild på max?
jag har en till bild på mig som jag kanske postar sen under dom närmaste dagarna. :)

lagt till några låtar i min spellista med! :D


Måndag!


Fredag!


Lördag!

usch max är så himla duktig på att rita :( jag blir så avundsjuk! den här har han gjort i photoshop! gud jag vill också kunna rita lika bra som han! haha :) max sa att han älskade mig igår. <3 
just det! jag hjälpte max att skaffa en kamrat igår! han heter maxchaos!? så ni kan kolla in den! ag länkade från min sida med. om det är någon som läser men inte vet den så är den PrettyPerfection. :)

Torsdag!

det känns som om det är dags att skriva en riktig uppdatering idag! :)
som några av er kanske sett här i min blogg så har jag träffat en ny kille. han är verkligen världens underbaraste och finaste i hela världen. jag såg kommentarerna som ezra och jonas skrev om honom och jag visade dom för max. han blev jättearg på dom och sa att jag inte borde prata med dom eller om dom alls. så jag tänker sluta med det. från och med nu kommer jag aldrig prata om jonas eller ezra igen, och jag hoppas dom slutar läsa min blogg och låter mig vara ifrån från och med nu. jag hatar ingen av dom, men det är ganska tröttsamt att allting få kritik för allt jag väljer att göra. jag klarar mig själv! och jag vill göra det med. snart flyttar jag hem till stockholm igen, och det ska bli så himla skönt! att slippa vara fast här i den här lägenheten. det är tungt liksom. :/ att tänka på allt jag och jonas gjorde här. det känns så fel när jag vet att han gått vidare och det har jag med börjat göra. så det ska bli skönt. tur också att max faktiskt kommer ifrån stockholm han med, så slipper jag skiljas från honom också. han är här just nu, han skippade sin skolavslutning för att få vara här med mig! :) det tycker jag var jättesött av honom. min avslutning är också avklarad nu. så nästa vecka tror jag det blir stockholm för min del!

max iallafall. tänkte skriva lite om honom. vi började prata igenom att han addade min msn, som ganska många gör. så vi pratade och sånt, och ja... sen blev det bara som det blev. :) jag är sötast i hela världen. även fast han mår ganska kasst och skär sig och sånt. jag tror jag håller på att bli kär i honom till och med! det känns så skönt att jag vet att han känner samma sak för mig, så jag behöver inte oroa mig för att han ska gå tillbaka till något ex eller så. det är bara han och jag som gäller nu liksom. :D 

jag saknar grus så jag håller på att spricka! det ska bli så skönt att få träffa honom igen!
hoppas alla mår bra därute och jag hoppas att ni inte slutat läsa min blogg än bara för att jag har varit lite dålig på att uppdatera den! jag ska bättre mig, och det ska nog gå bättre nu när jag mår lite bättre och är lite gladare i allmänhet. nu ska jag och max krypa ner i sängen och se på en film tänkte vi. :) 

hoppas du mår bra också lollo!
bilden ritade max igår. hihi! visst är den söt?


Onsdag!

¨
<3

Fredag eftermiddag!


kan inte sluta prata med dig max. eller om dig. även fast jag alltid är själv. 
jag längtar till ikväll. <3 :) 

du är finast i världen.

Fredag!


To have his arms around me, feel him as he breathes
Hold his hands in mine, sense his perfect trust
I’d give all I ever had for a moment of his love

He’s my heart and my soul
He’s my blood and my bones
He’s my prayers and my hopes
My wishes and dreams

Torsdag!



RSS 2.0