Tisdag!

haha nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen. :/ det går inget bra för mig att hålla den här bloggen uppdaterad känner jag. kanske är det dags att ta bort den och skaffa något annat som är enklare att använda? jag har kollat lite på twitter. fast det verkar lättare att använda om man har en blackberry som är uppkopplad till den, så man liksom slipper starta upp datorn varje gång man ska skriva. haha. :) men ja, vi får se hur det går med det. jag kanske behåller min blogg iallafall. jag har inte bestämt mig än.

jag vill bara meddela att jag är så himla kär! max är så underbar! här om dagen kom han hem till mig på kvällen, även fast vi inte sagt nått om att vi skulle träffa eller så, och så hade han köpt en ros som han gav till mig. hur sött är inte det? :D självklart blev jag jätteglad! han är så himla romantisk och underbar så det är inte klokt! varje gång jag ser honom bara fladdrar det till i magen på mig och jag vill bara krama på honom och aldrig, aldrig släppa honom :D det är så annorlunda mot förhållandet med jonas. det känns mer som om vi ligger på samma nivå än vad jag och jonas gjorde. inget ont om jonas nu, för jag var faktiskt kär i honom och innan allt började bli så konstigt så var det ett fint förhållande. :) grattis till jonas och ezra som gift sig nu iallafall. hoppas ni lever länge och är lyckliga tillsammans!

jag har flyttat ifrån värmland nu iallafall. :) så nu är jag tillbaka i stockholm. det är ganska skänt måste jag säga. jag har saknat det lite. visst trivdes jag ganska bra i forhaga och så, men jag är ändå född och uppvuxen här i stockholm. det känns skönt att göra en massa bilar och sånt när man vaknar upp på morgonen och att det inte är så himla långt till alla affärer som jag gillar. det är nog skönast ändå att slippa beställa en massa saker över internet som man aldrig riktigt vet om de passar eller inte. :) nu kan jag gå och prova det i affären och fundera någon dag innan jag köper det, och det är så skönt!

mamma och pappa tycker det är skönt att jag kommit hem också. pappa tog mig till och med åt sidan och bad om förlåtelse för hur han uppfört sig och allt sånt, fast han sa att han fortfarande inte gillade att jag är homosexuell, men att han accepterar det så länge jag respekterar honom när han är i samma rum som mig och max. alltså får vi typ bara sitta och hålla handen och så inte inte gulla så mycket, för då blir han arg. men det kan jag nog överleva med :) det kanske tar lite tid för honom att vänja sig också, och när jag berättade förra gången för honom så var det ju liksom mer eller mindre en bomb som jag släppte, och det kanske inte var så himla bra sätt att säga det på. jag är glad att han sa förlåt iallafall. mamma är också glad för att jag är hemma :D varje morgon när jag kommer ner från mitt rum så kramar hon på mig och säger godmorgon och frågar hur jag mår och så :D det var så länge sedan någon faktiskt gjorde det.

milo är så himla söt! första dygnet jag var hemma var han jätteblyg och betedde sig som om han inte kände mig, vilket var lite jobbigt för jag har faktiskt saknat honom jättemycket och jag hade sett fram emot att faktsikt få träffa honom och umgås med honom. men sen! så fick jag en teckning av honom och sen andra dagen jag var hemma så hängde han efter mig hela tiden och ville hjälpa mig att packa upp och allting! han är så himla söt, min lillebror! :D gud vad lycklig jag känner mig som fick honom som lillebror och ingen annan!

jag har fått tillbaka grus med! :D jag var och hämtade honom hemma och jonas och ezra tillsammans med max innan dom gifte sig och så. dom var ganska elaka... jonas skrattade och ezra var liksom ezra bara... och var elak och så. dom mobbade max jättemycket och jag vågade inte säga nått ifall någon av dom skulle bli arg. :/ max vart jättledsen på hemvägen sen så vi fick lov att stanna och jag tröstade honom ganska länge innan han slutade gråta. det är så himla jobbigt att jonas och ezra måste vara så himla elaka jämt! varför kan som inte bara bete sig som vanliga människor och sluta hålla på så mycket? :/ ibland fattar jag inte hur jag orkade bo med jonas så pass länge som jag gjorde.

men överlag är jag så himlaglad och lycklig just ju! det är nästan sjukt. :) och det är varmt om dagarna nu så jag ligger ute med milo och max på gräsmattan och solar och pratar och har det allmänt bra. att flytta tillbaka till stockholm var nog det jag behövde känns det som. jag vill bara säga tack till alla som hjälpte mig och ställde upp för mig när jonas dumpade mig och när allt såg så himla mörkt och svårt ut! jag uppskattar det så himla mycket ska ni veta! och tack för alla fina kommentarer på det förra inlägget! ni är så himla gulliga :D

gud det här blev ett långt inlägg känner jag. :) undra om det får plats en bild på max?
jag har en till bild på mig som jag kanske postar sen under dom närmaste dagarna. :)

lagt till några låtar i min spellista med! :D


Kommentarer
Postat av: Jonas

1. Jag skrattade för jag var trött.

2. Suit yourself :)

2009-06-23 @ 17:56:58
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

kan du inte bara sluta vara så elak jonas? :( jag orkar inte hålla på och bli nertryckt av dig hela tiden! det är så himla jobbigt. har du nått elakt att säga om mig eller max eller nått sånt mer så kan du behålla det för dig själv eller prata om det med jonas! okej?

2009-06-23 @ 18:26:24
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: liam!

jag menade med ezra.

2009-06-23 @ 18:27:36
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

De där var det du som tolkade som nått elakt.

2009-06-23 @ 18:29:01
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

men du är alltid så himla elak och sarkastisk när max är med mig! och du säger aldrig åt ezra att vara tyst när han är elak heller! är det max det är fel på eller? vad bryr du dig om vem jag är tillsammans med? du har ju ezra, är inte det så himla underbart?



jag orkar inte med det här jonas :(

2009-06-23 @ 18:31:55
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

Ezra är mer än underbar. Han är mitt allt. Och det är inget fel på Max.. eller jo.. två psykiskt instabila personer kanske inte är den bästa idéen men ja, "gud" har en udda syn på humor

2009-06-23 @ 18:33:35
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

jag är inte psyiskt instabil?! max är inte heller det! han pratar med någon och har inte skurit sig på massa länge! lägg av jonas. :(

2009-06-23 @ 18:36:29
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

Jo det är du.

Har, är, kommer bli. Ond cirkel. Såna känner jag till allt för väl. Göm allt vasst så kommer de nog funka jätte bra

2009-06-23 @ 18:38:30
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

nu tänker jag inte skriva mer med dig här. du har uppenbarligen inget vett kvar i skallen jonas :( det är tråkigt för du var verkligen en bra människa innan du gick tillbaka till ezra. hej då.

2009-06-23 @ 18:40:01
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

woha.. där ser man. Och nu kommer väl Lollo ba "OMG JONAS SLUTA VARA SÅ ELAK MOT LIAM WHINYWHINYWHINE!"

Fan Liam.. du är fortfarande lika svag..

2009-06-23 @ 18:41:14
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

JAG ÄR INTE SVAG?!

2009-06-23 @ 18:42:42
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

Jo det är du. Något enormt.

2009-06-23 @ 18:43:28
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: Jonas

and oh, btw, jag sätter min lön på att du sitter och stor tjuter nu :)

2009-06-23 @ 18:46:06
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

VARFÖR SKULLE JAG VARA SVAG? vems fel är det egentligen?! bara för att jag inte är lika elak som du är hela tiden betyder det inte att jag är svag?!



OCH JAG GRÅTER INTE

2009-06-23 @ 18:48:18
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

Du är svag. Jag menar, du lät Mig av alla människor styra över dig.



Haha jo det gör du :) Liam jag känner dig

2009-06-23 @ 18:49:16
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

vem skulle jag annars ha LITAT på? du var min pojkvän jonas, du är äldre än mig och du borde veta mer och bättre än mig! det är klart jag lyssnade på dig! det vetyder inte att jag rä svag! kan du bara sluta?! det är inte ett dugg roligt! jag litade på dig jonas det var därflr du ick "styra" över mig och allting.! jag gjorde det jag trodde var rätt okej?!



jag gråte rinte! varför skulle jag gråta? för att du är e jävla idit som inte kan läman mig ifred?! jag tror inte det! jag behöve rinte dig!

2009-06-23 @ 18:53:52
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

Hade jag kört dig till ett stup och sagt "hoppa" så hade du gjort det. Du behöver tuffa på dig. God damit, Du lät mig ta din telefon och kasta ut den genom fönstret osv, DU ÄR SVAG. End of story



HAHA! Nej för att du är frustrerad, arg och besviken. Därför gråter du.

2009-06-23 @ 18:57:19
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

det had ejag inte alls! jag skulle gjort mycket för dig joans men jag had einte dött för din skull! du ska inte tro att du är så himla bra jonas fattar du det. du skrev ju själv att ezra styr över dig så du är minst lika svag som jag!



JAG GRÅTER INTE KAN DU FATTA DET ELLER?

2009-06-23 @ 19:00:24
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

jag tycker inte att jag är så jävla bra. Jag säger bara sanningen. Och Ezra styr inte över mig. Vi ligger på samma nivå i vårat förhållande. Vi styr lika mycket över varandra som vi blir styrda över.



det gör du Liam, du kan lika gärna erkänna de.

2009-06-23 @ 19:03:04
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: liam!

det skiter väll jag i! jag skiter i dig nu! jag hoppas du dör en hemsk jävla död jonas! jag hoppas jag aldrig mer träffar dig eller något! gud du är så himla dum i huvudet jonas!



och jag gråter fortafarnde inte!

2009-06-23 @ 19:07:06
URL: http://menliam.blogg.se/
Postat av: Jonas

Reaktion; Överdriven.

Slutsats; Överkänslighet och allt annat som kan börja på Över-



håhå jo, men jag ska ner på stan och supa med Ezra nu. Hejdå Liam.

2009-06-23 @ 19:09:36
URL: http://intoxicatedsmie.blogg.se/
Postat av: Louise

Men suck -__-

2009-06-28 @ 18:04:02
URL: http://nogg.se/lojloj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0